Direct naar paginainhoud

Informatie delen Dear to Dream in 036

Vanuit de samenwerking tussen de websites alsiklatergrootbeninalmere.nl, www.daretodreamin036.nl en www.sportencultuur.almere.nl vragen wij toestemming om uw gegevens te delen met Sport en Cultuur in Almere.

Waarom delen wij deze informatie?

De websites Als ik later groot ben in Almere, Dare to dream in 036 en Sport en Cultuur in Almere hebben een gedeeltelijke overlap in het aanbod dat zichtbaar is op de websites. Hierdoor kan een sport- of cultuur-vereniging/club/professional/buurtsportcoach zijn aanbod op één pagina aanmelden en is het op beide pagina’s zichtbaar.

Waarom zijn er dan twee verschillende websites?

De websites Als ik later groot ben en Dare to dream in 036 zijn speciaal gericht op kinderen en jongeren uit Almere en heeft naast sport en cultuur aanbod ook ander aanbod op de website staan. Bijvoorbeeld gericht op de bredere (talent)ontwikkeling van kinderen; zoals coaching, meelopen met een beroep of huiswerkbegeleiding. De website Sport en Cultuur in Almere is voor alle leeftijden en heeft alleen aanbod op het gebied van sport of cultuur op de website staan. Het uitgangspunt van deze website is kennismaken, waarbij partijen laagdrempelig sport- en cultuur activiteiten aanbieden, bijvoorbeeld via een proefles.

Het voordeel van het delen van de informatie

Voordeel is dat de sport- of cultuur-vereniging/club/professional/buurtsportcoach het aanbod op drie websites hebben staan, maar de informatie maar op één website hoeven aan te leveren en daarbij één contactpersoon hebben.