Direct naar paginainhoud

Hoe werkt het?

 

Het platform heeft als doel om de toegang tot voorzieningen te versimpelen, door het op één plek aanbieden van zo veel mogelijk jongeren-gerelateerde activiteiten en voorzieningen die er zijn in de stad.   

 

Het platform moet een gebruiksvriendelijke en complete zoekmachine en vindplek zijn voor Almeerse jongeren, ouders én professionals. Dit kunnen we alleen maar realiseren door samen met jullie het platform te vullen.    

 

Wij vragen jullie om al jullie activiteiten aan te melden op het platform. Middels een gebruikersnaam die wij voor jullie, op aanvraag, aan kunnen maken kunnen jullie inloggen op het platform. Het aanmelden van de activiteit gebeurt middels het invullen van een formulier. Nadat jullie het formulier hebben ingevuld zal de redactie de activiteit binnen twee werkdagen beoordelen. Voldoet je activiteit aan de criteria, is het compleet en duidelijk dan keurt de redactie de activiteit goed en wordt de activiteit zichtbaar op de website. Mocht er nog iets onduidelijk zijn dan neemt onze redactie contact met je op.   

 

We hebben ons best gedaan om het formulier zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Mochten jullie tegen zaken aan lopen bij het invullen of heb je andere vragen dan horen we dat heel graag en kun je contact met ons opnemen via daretodreamin036@almere.nl of bellen met Andrea op 06-40188537