Direct naar paginainhoud

Criteria Platform AILGB en DtD in 036

Op het platform van Als ik later groot ben in Almere en Dare to dream in 036 plaatsen we activiteiten en voorzieningen (aanbod) die breed toegankelijk zijn voor alle kinderen en jongeren in de Almere, wat het inkomen van hun ouders ook is.

Daarom plaatsen we:

  • Al het kind- en jongeren gerelateerde aanbod van de (subsidie) partners van de gemeente Almere.
  • Al het kind- en jongeren gerelateerde aanbod van partijen in de stad (zoals sportverenigingen, dansscholen, etc.) waar kinderen in armoede middels Jeugdfonds Sport&Cultuur gebruik van kunnen maken.
  • Kind- en jongeren aanbod van commerciële partijen in de stad wanneer zij ook aanbod aanbieden voor kinderen en jongeren in armoede of wanneer zij de intentieverklaring van de Landelijke Alliantie Kinderarmoede hebben ondertekend en zich daarmee hebben aangesloten bij de Almeerse Alliantie Kinderarmoede.

Weet je niet of jouw organisatie aan één (of meerdere) van de bovenstaande criteria voldoet, maar wil je jouw aanbod wel toevoegen aan het/de platform(s)? Vermeld dit dan in het veld Opmerking aan de redactie. We nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.